Skincare Dan Makeup Workshop 15hb Oktober 2017

Anda suka makeup? Minat nak cantik dan bergaya? Sekarang banyak sangat kelas-kelas makeup dan sudah banyak live makeup kat facebook yang boleh kita jadikan rujukan.. Kak Zura pun suka tengok cara makeup. Dulu pun banyak Makeup Workshop yang Kak Zura attend dengan makeup artis yang tersohor.. Yang rasa kesiannya bila tengok yang ajar makeup tu kulit wajah mereka tidak sihat, dengan berjerawat, berminyak, berjeragat dan ada juga yang nampak parut bertompok.. Macam tak syiok pula tengok.. Sebab itulah Kak Zura nak kongsikan apakah persediaan yang perlu anda tahu sebelum nak makeup.

 

Persediaan Sebelum Makeup

Perempuan mana mana pun kalau di makeup, mesti nampak cantik. Setuju? Makeup tu bukannya fungsi nak buat kita nampak fake ke apa tapi sebenarnya nak bantu enhance kan lagi kecantikan semulajadi yang ada. Sebenarnya makeup tak semestinya kena tebal tebal. Cukup lah touch up sikit sikit dah makin berseri seri jadinya. Tapi kalau nak makeup ni kena lah ada teknik yang betul. Serta pastikan juga kulit wajah anda itu sihat dan semulajadi glowing. Yang paling penting bebas jerawat yang bebiji-biji tu.. kesian sungguh Kak Zura tengok.

 

 

Skincare, Imej Dan Makeup Workshop

Tarikh : 15hb Oktober 2017
Jam : 8pm-10pm
Lokasi : N.Z. New Image Sdn Bhd
Unit G-2 Axis Technology Centre, Lot.13, Seksyen 51A,
Petaling Jaya,Jalan 51a/225, 46100 Selangor Darul Ehsan.
https://goo.gl/maps/kQDaJMy6J9N2
Bayaran : RM300 RM20 sahaja (TERHAD UNTUK 30 ORANG SAHAJA)

Book seat anda SEKARANG.. Boleh wasap Kak Zura http://www.wasap.my/60122777396. Atau boleh isi borang di link ini : https://goo.gl/forms/nDaYPPI6HdH2ik872

 

 

Kelebihan Kelas Penjagaan Kulit Wajah, Imej, Makeup Dan Hijab Styling

Apa yang best?
1- Anda akan mengetahui jenis kulit serta kenali masalah kulit wajah anda.
2- Regimen penjagaan kulit yang paling sesuai untuk anda.
3- Pemilihan warna ikut kulit dan aura diri anda.
4- Cara berpakaian serta imej yang nampak lebih muda dan bergaya
5- Asas solekan, Do & Don’t bila apply make-up serta jenis berus makeup
6- Cara nak ikat tudung biar nampak muka runcing dan sesuai dengan bentuk wajah anda
7- Banyak tips-tips kecantikan yang akan Kak Zura kongsi bersama anda semua

Kita Bina Imej Diri Yang Lebih Yakin, Berkredibiliti Dan Profesional.

(+) Temui ramai peserta wanita yang dari pelbagai latar belakang seluruh Malaysia yang memberi sepenuh komitmen untuk perbaiki imej diri. Sertai kami untuk rasai aura positif ini.

(+) Belajar secara terus dan praktikkan segera untuk memilih jenis dan warna pakaian yang sesuai untuk anda oleh CERTIFIED IMAGE CONSULTANT YANG BERTAULIAH..  Oh, sungguh mengujakan!

(+) Imej diri adalah tentang diri anda. Anda pasti akan pulang dengan satu perasaan lebih menghargai diri sendiri kerana anda tahu, anda ada potensi yang belum ditampilkan. Ubah penampilan luaran supaya terserlah potensi dalaman anda!

“EKSKLUSIFKAN DIRIMU.. Kerana Anda Patut Dihargai.. ”

Book seat anda SEKARANG.. Boleh wasap Kak Zura http://www.wasap.my/60122777396. Atau boleh isi borang di link ini : https://goo.gl/forms/nDaYPPI6HdH2ik872

Leave a Reply