Clean Eat Diet Day 17

clean eat diet day 17

Ayam gril
-dada ayam buang kulit
-perap terus dgn serbuk cili
-bawang putih ketuk pastu cincang lumat
-serbuk lada hitam
-serbuk lada sulah
-garam sikitt jer
-olive oil

P/s: klu dh beli ayam kan terus jer perap n simpan..nak masak pagi sblum tidor kuarkn dri peti ice beku letak kat peti ice biasa kt bhgian bawah..

Mahal lah pulak asparagus kan so guna kacng buncis sdp gak rangup2..hihii msa aym dh separuh masak campak jer kacang tu settle

Pizza telur
-2biji telur masukkn
-serbuk lada sulah
-potong nipis2 sosej biasa jer xder perasa apa2 tu pastu susun ats telur..n taburkan daun bawang dgn cili capsicum klu ada xder abaikan jer..
-carik carikkan cheese n boleh lipat mcm nk buat apam balik tu..tp terus jer buh sos cili..nie rida lps lipat mcm apam blik lipat skli lagi sbb ngam ngan tuoperware hihii
-settle sedapp nie mkn bekpes kenyang

Jagung manis rebus kosong jer

  • Add Your Comment