De’Xandra Minyak Wangi Paling Laris

Minyak wangi De’Xandra Inspired Perfume mula mendapat perhatian.. Kak Zura pun suka guna perfume ni pasal tahan lama, dan baunya pun setanding dengan minyak wangi yang mahal-mahal seperti di kaunter shopping mall..

Apa yang Membezakan Wangian Dexandra dengan Perfume Lain?

Di bawah ini merupakan kelebihan de’xandra yang kamu akan temui jika dibandingkan dengan perfume-perfume antarabangsa atau jenama yang lain.

  • Tahan Lebih Lama dengan Harga yang Berpatutan

Dexandra adalah wangian EDP (halal) yang boleh tahan 8 jam selepas spray dan wangiannya setanding dengan original perfumes. Harganya yang tidak terlalu mahal menjadikan ia mampu dimiliki oleh kebanyakan rakyat Malaysia. Malah banyak pengguna mengatakan wangian ini setanding dengan produk-produk jenama terkenal antarabangsa yang lain seperti Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, dsb.

  • Ringan dan Senang Dibawa (termasuk SOLAT dan masuk kapal terbang)

35 ml sebotol adalah isi kandungannya. Pengguna dapat membawanya ke mana saja yang diingini dan menggunakannya apabila diperlukan (termasuk ketika melancong). Selain itu, pihak Jakim telah mengesahkan alkohol boleh dibawa solat dan alkohol dexandra ialah dari ekstrak tumbuhan iaitu tebu dan ianya boleh dibawa bersolat dan semasa penerbangan (hand carry luggage).

  • Menepati Citarasa & Permintaan Rakyat Malaysia

Bayangkan minyak wangi De’xandra menjana hasil sebanyak RM4.5 juta pada bulan Oktober 2015 sahaja dan angka ini terus meningkat setiap bulan. Ini membuktikan bahawa ia adalah perfumes yang dapat diterima oleh semua lapisan umur & kaum dan produk haruman yang sangat laris dijual di negara ini.

 

  • Khidmat Pelanggan yang Baik

Kami dan syarikat HQ kami sentiasa bersedia membantu anda sekiranya anda menghadapi apa-apa masalah atau kurang faham dengan produk kami. Sistem kerja syarikat yang efektif, memberi jaminan 100% kepuasan kepada anda.

Anda boleh menghubungi kami (whatsapp/wechat/SMS/call) di talian +6011-1056 1383 atau emel: Kami juga akan mengkongsi pengalaman di laman web dan facebook fan pages.

  • Penghantaran yang Cepat dan Efisien

Penghantaran produk adalah cepat ke seluruh Malaysia (termasuk Sarawak dan Sabah) menggunakan servis Poslaju setelah menerima tempahan secara online atau offline. Biasanya bungkusan akan sampai ke tangan anda dalam masa dua hari bekerja.

  • Award Winning Product (Kualiti terjamin)

Bayangkan pada tahun lepas (2015), DeXandra telah dinobatkan sebagai  THE BEST INDUSTRY CLASS SECTOR IN FRAGRANCE & LUXURIOUS PERFUMES.

Bukan senang untuk mendapatkan anugerah ini. Jadi, sememangnya ia adalah perfume yang berkualiti dan boleh diterima oleh masyarakat sejakat.

  • Banyak Testimoni yang Positif

Kami menerima banyak dan macam-macam testimoni yang mengatakan kehebatan minyak wangi ini. Untuk mengetahui lebih lanjut atau baca testimoni tersebut, klik di sini.

  • 100% Secure & Safe Payment

Sekiranya anda berminat mencuba perfume De’xandra, kami amat yakin produk ini tidak akan mengecewakan anda dan anda boleh mendapatkannya secara online atau offline[rujuk cara-cara membuat pembayaran]

 

dexandra minyak wangi

 

Hubungi Kak Zura 012-2777396 untuk pertanyaan.. calling calling yaaa… 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.