Kenapa DE’XANDRA PERFUME Jadi Pilihan?

De’xandra Perfume ialah rangkaian produk minyak wangi yang diasaskan oleh Puan Ernayanee Nur Binti Julaimi selepas 5 tahun beliau berniaga perfumes dari pelbagai jenis. De’xandra Perfume dicipta berdasarkan tiga ciri-ciri utama yang dicari oleh setiap pengguna perfume di Malaysia iaitu tahan lama, boleh dibawa solat dan boleh dibawa travel.
.
Minyak wangi De’xandra Perfume ini akhirnya telah di hasilkan daripada pati yang terbaik dan selamat digunakan dengan harga budget. Selain itu, walaupun sudah berkali-kali ustaz , ustazah dan pihak JAKIM mengesahkan alkohol boleh dibawa solat tetapi masih ramai lagi yang bertanya. Oleh itu, pihak syarikat telah mengambil inisiatif untuk mengesahkan alkohol terbaik dari ekstrak tumbuhan. ALKOHOL De’Xandra ialah dari ekstrak tebu dan ianya boleh di bawa solat.
.
Di samping itu, ramai juga yang suka membeli perfumes yang boleh di bawa hand luggage dalam penerbangan & ringan serta mudah dibawa. Dengan kandungan 35ml, De’Xandra Perfume sesuai untuk dibawa terbang bersama!

DE'XANDRA PERFUME MURAH MESRA SOLAT TAHAN LAMA
DE’XANDRA perfumes adalah perfumes EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original. Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika baunyer serasi dengan pemakai ia tahan sehingga 1 hari dan 2 hari pada pakaian.
.
Di inspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih.
.
✔ Produk bumiputra (halal)
✔ Tahan Lama (more than 8 hours)
✔ Mudah di bawa ke mana-mana (ringan)
✔ Pati Original & Alkohol First Grade
✔ Setanding Produk Antarabangsa
✔ Haruman terkenal (TOP perfume) – Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA
✔ Boleh di bawa solat
✔ READY STOCK
✔ Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia
✔ 35ml , edp
.
RM65 only (Ada diskuan menarik jika beli 2 botol)

Senarai De’Xandra Perfume ada disini http://wp.me/p7uHQj-aA

Boleh pm/whatsapp kak zura di 012-2777396 jika anda berminat nak dapatkan sebotol atau dua botol untuk bagi hadiah kepada mak dan ayah sebagai hadiah hari raya nanti..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.